26. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Izlazak s online prijateljem

Iako si na internetu prvenstveno radi zabave i ubijanja dosade, sigurno ne isključuješ mogućnost da ćeš upoznati nekog novog i zanimljivog. No, pitanje je da li nešto takvo treba prenijeti u „stvarni svijet“.

Izlazak s online prijateljem

Iako si na internetu prvenstveno radi zabave i ubijanja dosade, sigurno ne isključuješ mogućnost da ćeš upoznati nekog novog i zanimljivog. No, pitanje je da li nešto takvo treba prenijeti u „stvarni svijet“. Nakon dužeg dopisivanja sigurno će se potaknuti i tema odlaska u šetnju, kavu ili na večeru… Ako ti je dopisivanje samo razonoda i nemaš nikakvih očekivanja ili nada od toga, radije sve ostavi u virtualnom i uživaj u tome što se ne poznajete, ali ako i tebe zanima može li tu biti nešto više onda vrijedi probati. Kako bi kava uspjela, bilo bi dobro da pročitaš tekst ispod:

Za početak – prestani ga idealizirati, zanimljivo je dopisivati se, no, pitanje je kada se sretnete da li će još uvijek biti kemije. Nemoj previše očekivati jer ćeš na taj način tu mogućnost još više smanjiti. Slike koje ste gledali mogu vam pomoći da okvirno znate o kome se radi, no, i sami znate da ste odabrali one najbolje na kojima izgledate besprijekorno te da znate informacije koje je baš htio/htjela podijeliti.

No, isto tako ukoliko već idete na kavu, bilo bi dobro da se obje strane riješe negativnih emocija. Ukoliko negativno pristupate teško da će vam biti toliko dobro da oduševljeni idete kući, pružite priliku jedni drugima. Umjerenost je ključ svega.

Nemoj se ustručavati pitati sve što te zanima. S kavom ovo prelazi na nešto višu razinu i imate pravo saznati sve što želite znati, stoga, pripremite sva „škakljiva“ pitanja, ali isto tako pripremi se da ćeš na neka i ti morati odgovarati.

Ništa nemoj obećavati, ako vam više odgovara samo dopisivanje, to mu i recite, ali ako želiš nešto više nemoj se praviti da ti je svejedno, iako vam je ovo prvi izlazak i sami znate da to nije tek početak upoznavanja.

Najvažnije:

– Sastanak zakažite na javnom mjestu. Dođite svojim prijevozom. Ne dogovarajte se u stanu i ne prihvaćajte ponudu za prijevoz.

– Nemojte davati svoju adresu dok ne budete 100% sigurni da želite da se vaš odnos i dalje razvija.

– Nekome recite gdje i u koje vrijeme ćete se naći s tom osobom. Ostavite što više podataka i o osobi s kojom se nalazite.

– Nikad se nalazite s nekim ako niste sigurni ili sumnjate. Vjerujte svojoj intuiciji.