26. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

5 razloga zašto nije prihvatio tvoj zahtjev za prijateljstvom

Još uvijek se nije ulogirao na profil. Možda ne provjerava svoj profil tako često kao ti. Možda trenutno ima previše drugih...

5 razloga zašto nije prihvatio tvoj zahtjev za prijateljstvom

1. Još uvijek se nije ulogirao na profil. Možda ne provjerava svoj profil tako često kao ti. Možda trenutno ima previše drugih obveza i na Facebook se prijavljuje povremeno.

2. On ignorira notifikacije. Postoje osobe koje vole Facebook obavijesti, ali isto tako i koji ne vole, možda je on u drugoj skupini i ne kontrolira ih.

3. Pokušava ostati profesionalan. Ukoliko šalješ zahtjev za prijateljstvo svome kolegi s posla, profesoru ili slično, moraš računati na to da možda ne želi miješati poslovni i privatni život.

4.  Ne sjeća te se. To ne znači da si nešto krivo napravila, postoje osobe koje jednostavno slabije pamte lice, a posebno ukoliko si ga upoznala u kafiću, navečer, a tvoja profilna fotografija izgleda potpuno drugačije od toga.

5. Povrijeđen je. Bez obzira da li si ti kriva za to njegovo stanje ili netko potpuno drugi u takvim trenutcima Facebook i upoznavanje novih ljudi mu sigurno nije na prvom mjestu.

Bez obzira o kojem razlogu se radilo, nemojte biti uporni i pokušavati ponovno, radije se usredotočite na svoje prijatelje i pošaljite im lijepu poruku.