Što još možeš raditi na internetu kada ti je dosadno?!

Što još možeš raditi na internetu kada ti je dosadno

Što još možeš raditi na internetu kada ti je dosadno?!

1. Zabavi se uz prijevod stranica – Napiši kraći tekst i prevedi ga na neki strani jezik pomoću stranica za prijevod, zatim tekst ponovno vrati na hrvatski. Vidjet ćeš koliko takav prijevod može biti smiješan i zanimljiv, pogotovo ukoliko prođe kroz više jezika i prijevoda.

2.  Pretražuj – otvori neki od pretraživača, npr. Google i potraži sve informacije koje si već htio provjeriti, ali nisi imao vremena, ili jednostavno pretražuj sve što te inače zanima, informacije o glumcima, serijama, grupama i slično. Ukoliko ti je zemljopis slabija strana možeš istraživati karte, udaljenost između gradova i slično.

3. U tražilicu upiši svoje ime – nije loše ponekad provjeriti što piše baš o tebi i da li uopće ima poneka informacija, a možda saznaš i neke zanimljive informacije o ljudima koji imaju isto ime i prezime kao ti.

4. Igraj besplatne online igre – imaš jako puno zanimljivih igrica koje možeš besplatno igrati na internetu, iskoristi tu mogućnost.

5. Pregledavaj šaljive video isječke – postoji jako puno zanimljivih isječaka koji su postavljeni na Internet kako bi zabavljali ljude.

6. Pregledavaj fotografije – upiši ime neke slavne osobe i pogledaj kakve sve fotografije o njoj/njemu postoje. Sigurno ćeš se iznenaditi kako su izgledali u mladosti.

7. Piši blog – ukoliko imaš talenta za pisanje, dovoljno kreativnosti i želiš podijeliti svoje mišljenje s drugima blog je idealno rješenje. Započni već danas.

Ostavite komentar

*