Savjeti za što uspješniji online dating

Savjeti za što uspješniji online dating

Ukoliko ste u potrazi za online simpatijom evo nekoliko savjeta koji će povećati vaše šanse za uspjeh:

– Komplimentirajte – ukoliko to do sada niste znali, komplimentiranje je uvijek dobar način da pokažete nekoj osobi da vam se sviđa te da ste zainteresirani za nešto više. Također, ovo je najjednostavniji način jer većina ljudi voli komplimente i dobro ih prihvaća, naravno, osim ako pretjerujete.

– Manje je više – Bez obzira jeste li inače druželjubiva osoba i volite li pričati, kada je online dating u pitanju, cijeni se jednostavnost i tajnovitost.

– Provjerite gramatiku – prije nego što pošaljete neki tekst provjerite da li je gramatički ispravan. Možda vi i ne posvećujete toliko pažnje tome, no, nekim ljudima je to jednostavno urođeno i primjećuju sve vaše pogreške i to im nije simpatično, ni najmanje.

– Izbjegavajte već previše isforsirane skraćenice – LOL više nikome nije zanimljivo, vrijeme je da to prihvatite i prestanete upotrebljavati.

– Šarmirajte humorom – većina ljudi, bez obzira da li su muškarci ili žene u pitanju vole humor. Potrudite se kako biste osobi s kojom se dopisujete bili što zanimljiviji. To je vaša prilika da se pokažete u što boljem svjetlu.

– Korisničko ime –  kada započinjete razgovor s nekom od osoba, ona prvo što vidi je vaše korisničko ime. Potrudite se kako bi bilo dovoljno zanimljivo i privlačilo žene kakve želite upoznati.

– Budite oprezni i nemojte odavati baš sve o sebi – nemojte potpuno vjerovati osobi koju poznajete samo putem interneta. A uostalom, bit će vam i zanimljivije kada odete na pravi spoj ukoliko ostavite nekoliko tema za pravo upoznavanje.

Ostavite komentar

*