22. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako učinkovito koristiti Twitter

Twitter je društvena mreža koja vam omogućuje komuniciranje s drugim korisnicima. Jedan je od najbržih načina da dođete do nekih vijesti, a pruža vam i mogućnost upoznavanja...

Kako učinkovito koristiti Twitter

Twitter je društvena mreža koja vam omogućuje komuniciranje s drugim korisnicima. Jedan je od najbržih načina da dođete do nekih vijesti, a pruža vam i mogućnost upoznavanja drugih ljudi s istim interesima. No, postoje neka pravila koja se moraju poštovati:

1. Budite pristojni. Nemojte koristiti twitter kako biste klevetali druge ljude ili uznemiravali bivšeg dečka. To nikako nije mjesto na kojem biste trebali ismijavati druge ljude ili dijeliti njihove tajne koje su vam davno povjerili. Nikad ne znate tko će to sve pročitati i kakav trag ostaviti.

2. Budite umjereni s cvrkutima. Napišite svoje statuse, ali nemojte pretjerivati kako ne biste ljude zatrpavali svojim obavijestima.

3. Budite umjereni kada odgovarate na komentare drugih. Koliko god vam to bilo zanimljivo nema nikakve potrebe da od nekih osoba komentirate baš svaki status, čak i ako ste njegov najveći fan.

4. Ukoliko prenosite nešto što su napisali drugi, obavezno napišite od koga ste vijest kopirali.