Online dating pravila za žene

Online dating pravila za žene

Žene koje koriste online dating kao priliku upoznavanja potencijalnih partnera svakako trebaju imati na umu nekoliko stvari. Dating treneri Ellen Fein i Sherri Schneider su napisali  knjigu koja će pomoći ženama pronaći partnera kakvog žele ali i postići sigurnost. Ovo su neka od osnovnih pravila:

1. Budite umjerene kada je dopisivanje u pitanju. Nemojte pretjerivati stalnim slanjem poruka, emailova i slično jer biste na taj način mogli otjerati potencijalnog partnera. Ponekad je dobro pričekati da se baš on javi vama.

2. Pripazite kakve fotografije pokazujete. Morate biti svjesni da vas te osobe ne poznaju i da im je ta slika jedina gdje vas mogu vidjeti. Neka bude realna, ali isto tako neka vas  ujedno i pokazuje u najboljem mogućem svjetlu.

3. Ukoliko se intenzivno dopisujete s kolegom s posla radije to radite preko privatnog emaila, poslovni email nije dobar način komunikacije ukoliko ne želite da drugi vaše kolege saznaju detalje vašeg dopisivanja.

4. Pokušajte biti što ljubazniji. Čak i one nešto bezobraznije muškarce više privlače ljubazne žene koje uredno odgovaraju na emailove i poruke.

5. Pripazite na svoju sigurnost. Nikada nemojte zaboraviti da postoji granica što sve toj osobi smijete reći, a ukoliko se nalazite s njim svakako o tome obavijestite nekog od prijatelja.

6. Provjerite ga. Ukoliko vam se čini zanimljiv svakako iskoristite prednosti moderne tehnologije i pokušajte na internetu pronaći sve što možete o njemu.

7. Budite pošteni i iskreni, ukoliko se vi pretvarate ne možete očekivati da to ne rade drugi. Krenite od sebe.

Ostavite komentar

*