19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako NE biti iritantan prijateljima na Facebooku

Izbjegavaj objavljivanje svojih aktivnosti iz minute u minutu. Tvoje prijatelje sigurno zanimaju novosti u životu, ali baš i ne jesi li jutros išao u trgovinu...

Kako NE biti iritantan prijateljima na Facebooku

1. Izbjegavaj objavljivanje svojih aktivnosti iz minute u minutu. Tvoje prijatelje sigurno zanimaju novosti u životu, ali baš i ne jesi li jutros išao u trgovinu.

2. Igrice igraj samo za sebe. Nemoj stalno objavljivati na zidu koju igru igraš, na kojoj si razini i konstantno druge pozivati da se pridruže.

3. Postavi svoju sliku za profil. To je dio Facebooka i zabave koju on pruža. Tvoji prijatelji žele vidjeti tebe, tvoju obitelj, prijatelje, pa čak i kućne ljubimce a ne samo sjenu.

4. Nemoj slati zahtjeve za prijateljstvo osobama s kojima nikad niste ni bili prijatelji. Zvuči grubo ali nitko ne voli „skupljače prijatelja“. Možda je tebi super imati 800 prijatelja, no, puno ljudi na Facebooku ne želi 800 prijatelja nego održavati kontakt s osobama koje stvarno poznaju.

5. Da li moraš biti član baš svake grupe? U redu je ukoliko si član grupa koje su ti zanimljive ili nečega što stvarno voliš, ali dnevno se učlanjivati u 20 grupa je ipak malo previše.