Što se dogodi kada te netko blokira na Facebooku?

Što se dogodi kada te netko blokira na Facebooku?

Facebook može biti dobar način komuniciranja sa prijateljima i članovima obitelji, no, postoje situacije i u kojima ne želiš da te netko pronađe na Facebooku. Za takve situacije koristi se opcija blokiranja, no, često ne znamo što to točno podrazumijeva. Evo što se dogodi kada tebe netko blokira na Facebooku:

Tražilica – Kada te netko blokira, tvoje ime se više ne pojavljuje u rezultatima pretraživanja kod te osobe. Ovo funkcionira u oba smjera, ni tebi se neće pojavljivati ta osoba u tražilici.

Lista prijatelja – Kada se nalaziš na nečijoj blok listi, ta osoba te neće moći vidjeti ni u listama zajedničkih prijatelja, isto tako ni tebi neće biti vidljiva ta osoba.

Gledanje profila – Ukoliko nekoga blokiraš ili neka osoba tebe blokira nećeš moći vidjeti profil te osobe. Čak i ako imaš direktan link koji te vodi na taj profil, javit će se poruka kako tražena stranica nije pronađena.

Facebook igre – Facebook blokiranje sprječava većinu interakcije, ali se ne primjenjuje na aplikacije koje uključuju igre i događaje, za takve stvari blokirana osoba će vam ipak biti dostupna.

31 komentar

 1. Da li je moguce da se blokirane osobe koje sam ja blokirao,kasnije vremenom same odlokiraju,jer je u mom slucaju takva situaciji???Da li postoji neki limit blokirani,pa kada sledeceg blokiram onaj zadnji se odlokira…?Stvarno mi treba pomoc, tj.o odgovor.Hvala unapred.

 2. Ne mogu da uđem na svoj fb profil imam mnogo slika na njemu ali nekoki je promijenio lozinku i nemogu da uđem na fb nikako ni da se prijavim ništa i što sad da radim

 3. Kako mogu saznati tko me je blokirao na feisu. Moje poruke se ne isporučuju ali mogu visjeti što se događa kod te osobe.hvala

 4. pozdrav, dobio sam veću poruku od poznanika i neće mi raditi facebook na kompjuteru i isključiti se ali hoće na drugim kompjuterima!?

  Što treba uraditi?

  Hvala!

 5. lijep pozdrav želim htjela bi informaciju netko mi je ili provalio na fb ili me je prijavio navodno zbog recimo nedozvoljene objave što mogu da napravim da dođem ponovo na fb,svu poštu dobijam putem gmaila ,zanima me samo to dali je moguče zamo geslo ili lozinku da promjenim a da nemjenjam gmajl hvala vam na pomoči

 6. Pozdrav ovako imam problem sa fb racunom nemogu da ga odblokiram pislali su mi tri koda za novu sifru koja sam i potvrdio kada su mi rekli da sam uspjesno potvrdio svoj indititet trazio me da upisem novu lozinku koju sam i upisao kada sam se opet htio logirati na fb pise mi da vec se koristi taj broj racuna sto i kako da radim kako bi usao ponovno na svoj profil hvala unaprijed

 7. kada sam napravila fejs koristila sam e-mail od momka,odnosno sada supruga,a sada sam blokirana,te kada se idem prijaviti na fb trazi mi da prepoznam slike,ali posto mi da neke slike ljudi koje ja uopce ne poznam nemogu odblokirati fejs,a jako mi je vazan jer imam puno toga na njemu,znam da je najlakse napraviti drugi profil,ali ovaj mi je bitan,postoji li neki drugi nacin za odblokiranje

 8. Moj profil na fb blokiran je još 29.3. i navedeno mi je da mi se korisnički račun blokira na 30 dana. Kako je rok od tih 30 dana već prošao, zanima me zašto nisam odblokiran.

  Tijekom blokade ne mogu slati zahtjeve za prijateljstvo (mogu ih primati), ne mogu slati poruke u inbox prijatelja s liste (mogu ih primati), ne mogu lajkati ni pisati komentare (na svoje objave ih uredno primam). Ne mogu objavljivati ni u jednoj grupi u kojoj sam registrirani član.

  Facebook mi je naveo u poruci da sam blokiran jer da na njihovu jednu sigurnosnu provjeru nisam upisao kod. Ako me je već netko pojedinačno blokirao, na koji način mogu doznati ime te osobe jer u njihovoj “Pomoć” vidim da neke osobe znaju točno ime osobe koja ih je blokirala.

  Kako mogu doznati i da lči je netko (i tko) blokirao grupu TOMISLAV IVČIĆ – sjećanje na legendu* čiji sam osnivač i njezin Admin?

 9. Fejs mi ne dozvoljava da komentarišem pojedine postove. Jednostavno kaže da sam momentalno blokiran i da ne mogo komentaeisati!

 10. nemogu da se dopisivam sa prijateljima pise Žao nam je, došlo je do greške Molimo pokušajte zatvoriti i ponovo otvoriti Vaš preglednik. to pise sve

 11. nemogu poslati poruke na fejsu grupama ili stranicama koje mi se svidaju prijateljima mogu,i nemogu komentirati njihove objave sta da radim

Ostavite komentar

*