24. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Započnite koristiti Google+

Google+ je u vrlo kratkom vremenskom periodu postao konkurencija...

Započnite koristiti Google+

Google+ je u vrlo kratkom vremenskom periodu postao konkurencija Facebooku. Rast njegovih korisnika veći je nego na Facebooku ili Twitteru. Osobe koje koriste ovu novu društvenu mrežu kao veliku prednost ističu jednostavnost, preglednost informacija i posebno su zadovoljni lakoćom upravljanja postavkama privatnosti.

Ukoliko se i vi želite pridružiti osobama koje koriste ovu sve popularniju društvenu mrežu sve što trebate napraviti je posjetiti početnu Google stranicu i u gornjem desnom kutu potražiti oznaku +Ti (+You) i kliknite na nju.

Otvorit će vam se stranica na kojoj ispunjavate svoje podatke, što će vam biti prilično jednostavno ukoliko već koristite Gmail s obzirom da se određeni podaci poput imena i prezimena sami povlače, zatim dodajte i profilnu fotografiju, zaposlenje i slične podatke. Nemojte profil ostavljati praznim. Nekoliko minuta zasigurno možete odvojiti.

Kada ste informacije o sebi, vrijeme je i da potražite zanimljive osobe koje također koriste ovu društvenu mrežu i ono što je posebno zanimljivo na Google+ je to da ih možete dodavati u „krugove“ koji će vam olakšati razmjenu informacija, postova i slično.

Odvojite malo vremena kako biste se upoznali sa mogućnostima koje vam pruža ova društvena mreža i njeno korištenje postalo što korisnije ali i zabavnije.