20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Promjene na YouTubeu

Sigurno ste već krajem prošle godine primijetili određene promjene na YouTubeu, on se mijenja i sve više postaje sličan...

Promjene na YouTubeu

Sigurno ste već krajem prošle godine primijetili određene promjene na YouTubeu, on se mijenja i sve više postaje sličan društvenim mrežama. Ovo su promjene koje će vam značajno olakšati pretraživanje raznih video isječaka i YouTube učiniti još zanimljivijim.

Novi dizajn stranice daje pregledniji i nešto moderniji izgled. Ne nude vam se više video isječci od svih korisnika nego vam se nudi mogućnost pretplate, odnosno praćenja određenih osoba i videa koji oni objavljuju. Na taj način filtirirate videe na one koji bi vam potencijalno mogli biti zanimljivi. Svakako iskoristite ovu mogućnost.

S lijeve strane ponuđen vam je izbornik u kojem možete uređivati svoj profil, ali vam i nude određene kategorije pretraživanja, trendovi, popularni, glazba i zabava.

Osim toga, sa desne strane pojavljuju se i video isječci koji su povezani uz vaša prethodna pretraživanja. Kako biste sve ovo mogli vidjeti trebate biti prijavljeni (dovoljno je biti ulogiran na gmail).