Što roditelji ne trebaju objaviti na Facebooku

      Nema komentara na Što roditelji ne trebaju objaviti na Facebooku

Oglas

Što roditelji ne trebaju objaviti na Facebooku

Većina roditelja Facebook koristi kako bi se povezali sa starim kolegama,  rodbinom i slično, no, s obzirom da oni svoju djecu također smatraju uspjehom (što nije ništa čudno ni neobično) imaju potrebu ponekad i podijeliti neku fotografiju na kojoj su djeca, ili napisati status koji je zapravo komentar na nešto što su djeca napravila i slično. Teško je pronaći granicu i ne pretjerati, ali ovo su natuknice koje bi vam u tome trebale pomoći. Što ne biste trebali objaviti o svojoj djeci na Facebooku prije nego se s njima konzultirate:

– Statuse o ljubavnom životu svoje djece – Bez obzira koliko imali otvoren odnos sa svojim djetetom i o svemu pričali, vjerojatno ne žele to podijeliti i sa ostalima na Facebooku. Takve stvari ipak zadržite za sebe, koliko god vam to bilo zanimljivo.

– Ocjene – Mogu biti izrazito dobre, osrednje, loše, potpuno nevažno, ocjene svoje djece ostavite u imeniku.

– Rasprave sa djecom – Nemojte uključivati svoje prijatelje kako biste donijeli odluku je li vaše dijete u pravu. Ako ga želite razumjeti pokušajte na situaciju gledati iz njegove perspektive, ali uključivanje drugih u tu raspravu vas samo može udaljiti.

– Smiješne fotografije vaše djece dok su bili mali – Pitajte svoje dijete da li mu to smeta, vama se to čini zanimljivo ali njemu to može smetati. Možda ne voli šale na taj račun.

Odgovori

*