Razlozi zašto deaktivirati Facebook profil

      Nema komentara na Razlozi zašto deaktivirati Facebook profil

Oglas

Razlozi zasto deaktivirati Facebook profil

Razlozi zašto deaktivirati Facebook profil

Danas su gotovo svi na nekoj od društvenih mreža, a posebno mlađa populacija. No, upravo zbog toga neki svoj život žive samo online i upravo Facebook profil ih ograničava i sputava.Ovo su razlozi zašto je ponekad dobra opcija deaktivirati Facebook profil:

-Ovisni ste o Facebooku – jeste li uopće svjesni koliko vremena provodite na Facebooku? Prosječna žena dnevno provede 81 minutu na Facebooku a muškarac 64 minute.

Facebook loše utječe na vaše samopouzdanje – umjesto da se veselite zbog uspjeha svojih prijatelja, vi ste zapravo neraspoloženi jer su vam vaše mane i nedostatci još više izražene.

Prekinuli ste s dečkom/curom – ukoliko ste nedavno prekinuli vezu napravite sami sebi uslugu i privremeno se isključite s Facebooka. Nemojte se dovoditi u situaciju da provjeravate profil bivše cure/bivšeg dečka ili profile zajedničkih prijatelja. To vam sada sigurno ne treba.

Postajete ljubomorni na druge – stručnjaci kažu kako ljudi na Facebook najčešće postavljaju fotografije nekih uspjeha, a vrlo rijetko neuspjeha a upravo zbog toga se kod nekih osoba može pojaviti i zavist.

U vrijeme ispita – učite za ispit a pola vremena za učenje provodite na Facebooku? Pravo je vrijeme da donesete odluku da u vrijeme ispita nema Facebooka.

Odgovori

*