19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Online profili – 4 najčešće muške laži i kako ih izbjeći

Tražite djevojku i kao jedna od mogućnosti spominje se internet. Već ste sretni jer se možete predstaviti bolje nego što to jeste...

Online profili -  4 najčešće muške laži i kako ih izbjeći

Online profili –  4 najčešće muške laži i kako ih izbjeći

Tražite djevojku i kao jedna od mogućnosti spominje se internet. Već ste sretni jer se možete predstaviti bolje nego što to jeste, možete biti kakvi želite, ali… zapamtite jednu stvar, ženama je često povjerenje važnije od nekih drugih osobina. Stoga ako ga u početku izgubite teško ćete ga vratiti.
Uglavnom, ovo su 4 najčešće laži muškaraca u svojim profilima:

1 – korištenje starih fotografija

Jedna od najčešćih laži je izgled. Muškarci često stave fotografije kada su izgledali najbolje, pa čak i kada se radi o 10, 20, 30 godina starim fotografijama. Problem je očit, žene očekuju da će u stvarnosti upoznati osobu s fotografije. Kada se pojavi netko drugačiji automatski postaju negativne i zauzimaju obrambeni stav. Ako ste stavili lažnu fotografiju očekuje da je vaš cijeli profil i sve na njemu laž.
Što napraviti? Profesionalni fotografi nisu dobar izbor jer takve fotografije djeluju ukočeno i neprirodno. Uzmite fotoaparat kada idete negdje s društvom i fotografirajte se u svakodnevnim situacijama. Sigurno će nekoliko fotografija biti savršeno za vaš profil. Bolje je da se nekome svidite takvi kakvi jeste, nego da poslije i kada kažete istinu ne vjeruje.

2 – laž o godinama

Ovo je također jedna od najčešćih laži, često ide u kombinaciji s prvom, ali i odvojeno. Najčešće lažu muškarci koji žele osvojiti mlađe žene. Muškarac koji ima 45 godina često će reći 39, a oni od 55 napisat će 45.
I na ovu laž većina žena negativno reagira. Kada vas upozna pomislit će da izgledate „staro za svoje godine“.  Najčešći odgovor na pitanje zašto je netko lagao godine je da izgleda bolje od svojih vršnjaka, da ne izgleda kao da ima godina koliko ima. Većina je svjesna da su rekli istinu da djevojka ne bi izašla s njima.
Ako djevojka od 28 godina traži muškarca do 39, a vi imate 45 vjerojatno ste u pravu i neće izaći ponovno s vama, sada kada zna vaše godine. Osim te imat ćete još jednu manu, varate. Sada su vam šanse još manje.
Ako ste u potrazi za mlađim ženama, a mislite da izgledate mlađe nego što vam piše na papiru, nemojte varati nego iskoristite svoju prednost izgleda i upoznajte ženu u stvarnom svijetu, a ne online.

3 – kažu djevojci ono što ona želi čuti

Sigurno ozbiljnu i kvalitetnu vezu nećete ostvariti ako se pretvarate da ste nešto što niste. No, kada vas upoznaju, mogu se predomisliti, imajte to na umu.
Dosta muškaraca koji ne žele djecu kod online upoznavanja će reći da možda žele djecu, ne znaju da li žele i slično. Budući da većina žena želi djecu ovakvi muškarci misle da im je izbor ograničen. No, vrlo vjerojatno će vas ta ista žena ostaviti kada shvati istinu.
Najbolje rješenje je napisati istinu. Ovo vam otvara mogućnost stvarnog upoznavanja osoba koje su vam slične.

4 –  zrcaljenje

Za razliku od muškaraca koji koriste laž br. 3 jer misle da neće pronaći nikoga ako kažu istinu, muškarci s ovom laži br. 4 ne traže nikoga nego žele osvajati.
Puno ovakvih muškaraca će svoj profil napisati onako kako misli da bi napisali muškarci koji žele vezu. Napisat će da uživaju u romantičnim šetnjama, da žele kvalitetnu vezu, a ono što zaista žele je usputni seks.
Ako želite samo avanturu, možda je bolje da ne spominjete romantiku jer ćete se uplesti u neugodne situacije. Sigurno postoji dosta žena koje bi bile zadovoljne s vašim kriterijima i zahtjevima. Nema potrebe da tražite tamo gdje ih nema.