22. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Želite izgledati bolje tijekom video poziva?

Moderna tehnologija nosi svoje prednosti kao i nedostatke. Više ne možete razgovarati s nekim u piđami...

Želite izgledati bolje tijekom video poziva?

Moderna tehnologija nosi svoje prednosti kao i nedostatke. Više ne možete razgovarati s nekim u piđami jer većina poziva su sada već i video pozivi. No, ne morate paničariti, ispod su savjeti kako da što bolje izgledate prilikom video poziva:

1. Postavite bolje osvjetljenje. No, to ne znači isključivo jako svjetlo, možda ste primijetili kako su u romantičnim restoranima svjetla prigušena. Izbjegavajte situacije u kojima je izvor svjetlosti iza vaših leđa jer ćete tako djelovati umornije zbog tamnih sjena.

2. Pronađite pravi kut snimanja. Stručnjaci kažu kako je najbolji kut u kojem je kamera nešto viša od razine očiju.

3. Našminkajte se. Naravno da nije dobro pretjerivati, tamna sjenila će vam samo dodati godine, no, malo pudera, rumenila i maskare mogu samo popraviti dojam.

4. Uredite kosu. To ne mora biti frizura kao da ste izašli iz frizerskog salona, no, isto tako ne morate izgledati ni kao da ste iz kreveta. Pronađite zlatnu sredinu. Bitno je da izgledate dobro ali kao da u izgled niste uložili previše truda.

5. Počistite iza sebe. Većina ljudi se tijekom razgovora koncentrira na sebe i zaboravi što je iza što može pokvariti cjelokupni dojam.