19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Zašto isprobati Google+?!

Ukoliko već niste isprobali ovu društvenu mrežu a želite neku promjenu...

Zašto isprobati Google+?!

Ukoliko već niste isprobali ovu društvenu mrežu a želite neku promjenu onda je pravo vrijeme da se prijavite. Navodimo nekoliko prednosti ove društvene mreže:

–    Jednostavno kontrolirate tko može vidjeti vaše podatke – kreirajte određene krugove – grupe ljudi i kada objavljujete nešto točno možete označiti kojem krugu prijatelja će vaši podaci biti vidljivi.

–    Na Google+ je mnoštvo dobrih fotografija – upravo je ova društvena mreža poznata kao raj za fotografe, a osim što ih možete gledati, vrlo lako možete te fotografije preuzimati na mobitel i koristiti kao pozadinsku fotografiju.

–    Nemate ograničenja za statuse – vaš status može imati koliko god želite znakova ali osim toga možete koristiti i opcije boldanja i italica.

–    Lako možete pronaći svoje srodne duše –možete kreirati „zajednice“ na bilo koju temu koja vas zanima i lako ćete pronaći osobe koje su spremne objavljivati i komentirati.

–    Možete dijeliti GIF-ove – jedna od rijetkih društvenih mreža koja omogućuje da sa svojim prijateljima dijelite GIF-ove ili ih čak postavite na svoju profilnu fotografiju.

Više o Google+ društvenoj mreži.