19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Čak se i Selena Gomez osjećala kao go**o kad je na Instagramu

Kako društvene mreže ponekad mogu stvoriti i negativne emocije...

Čak se i Selena Gomez osjećala kao go**o kad je na Instagramu

Bez sumnje društvene mreže mogu unijeti u naš život mnogo toga pozitivnog, ali  društvenim mrežama uvijek treba pristupiti odgovorno. Ponekad društvene mreže mogu zagorčati život, čak i osobama koje se doimaju snažne i zadovoljne, a kamoli prosječnim osobama.

O tome kako društvene mreže ponekad mogu stvoriti i negativne emocije i da  se o njima može postati ovisan hrabro je progovorila Selena Gomez koja je u velikom intervju za časopis Vogue prošle godine, izjavila kako je svojevremeno, namjerno izbrisala Instagram i mnoge druge aplikacije sa svog mobitela i zaboravila šifre, prenose strani mediji.

Selena Gomez žena  je koju slijedi najviše ljudi na aplikaciji Instagram, ali je priznala kako povremeno ne upravlja sama svojim računom, nego to za nju radi asistentica.

Selena je izjavila da je postala toliko ovisna o Instagramu da joj je oduzimao previše vremena.  Kaže kako bi otvarala aplikaciju čim bi se probudila, kao i kad bi išla uvečer u krevet, uz to na njemu vidjela stvari koje nije željela vidjeti ili kako bi joj se u glavu uvrtjele misli o kojima inače ne bi razmišljala, te da bi se na kraju uvijek osjećala kao go**o.