29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Da li ostati prijatelji na facebooku s bivšim?!

Bez obzira da li ste se dogovorili kako ćete ostati u dobrim odnosima ili ne, teško je prvi napraviti taj korak i izbrisati ga/nju iz prijatelja, no, to je korak koji je svakako potreban za oboje. Na taj način ćeš sebi stvoriti dovoljno prostora da započneš nešto novo i „staneš na noge“.

Da li ostati prijatelji na facebooku s bivšim?!

Bez obzira da li ste se dogovorili kako ćete ostati u dobrim odnosima ili ne, teško je prvi napraviti taj korak i izbrisati ga/nju iz prijatelja, no, to je korak koji je svakako potreban za oboje. Na taj način ćeš sebi stvoriti dovoljno prostora da započneš nešto novo i „staneš na noge“. To ne znači da nećete ponovno biti prijatelji kada se tenzije malo smire i ne budete imali potrebu svakodnevno provjeravati jedno drugom profil zapravo u nadi kako ćete vidjeti da  netko nije prebolio drugog.

Kada bivšeg izbrišeš iz prijatelja sebi ćeš stvoriti dodatni prostor na facebooku jer nećeš morati razmišljati o tome da li on gleda tvoj profil, prati statuse i da će dobiti neku obavijest koju nije trebao, također, slobodnije ćeš se dopisivati s novim, potencijalnim partnerima.

Bez obzira što vam više nije u prijateljima, nemoj se na facebooku oporavljati od prekida. Ne zaboravi da apsolutno ništa nije potpuno privatno te da još uvijek imate dosta zajedničkih prijatelja koji bi mu mogli prenijeti sve što je novo na vašem zidu, ali im se nemoj obraćati i pisati statuse u namjeri da će mu to stvarno i reći.
Radije svoju pažnju i energiju usmjeri na nekog novog.