Facebook prema horoskopskim znakovima

Facebook prema horoskopskim znakovima

Nema sumnje kako je Facebook postao svakodnevnica. Vaša mama ( i otac, brat, sestra, ujak, strina, baka) vjerojatno s vama održavaju vezu preko ove društvene mreže. I vjerovali ili ne, način na koji koristite Facebook ovisi i o tome koji ste horoskopski znak.

Facebook prema horoskopskim znakovima: Ovan

Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija pokazuje vas u najboljem izdanju. Nevažno predvodili grupu u džunglu ili trčali maraton, vaša fotografija pokazuje kako stre aktivni i vjerojatno odražava ono što vas trenutno interesira.

Aplikacije: Vjerojatno ste članovi mnogih grupa i imate aktivnih aplikacija koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podijelite djelić sebe s drugima.

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima: Bik

Vaša profilna fotografija: Vaša fotografija demonstrira ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo vjerojatno i prirodu. Kao ljubitelj prirode vjerojatno ste na profilnoj fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama.

Aplikacije: Bikovi vi volite prirodu, dobru zakusku i novac.  Vaše aplikacije su vjerojatno nešto tipa „Koja ste pustinja?!“
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima: Blizanci

Vaša profilna fotografija: Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da vjerojatno niste imali vremena ni postaviti najnoviju svoju fotografiju. Ali ako imate sliku profila velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim.
Aplikacije: Volite znati što se događa u vašem okruženju. Aplikacije koje vam odgovaraju su Susjedi, vizualni godišnjaci, i sl.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima: Rak

Vaša profilna fotografija: Sramežljivi rakovi, vjerojatno na profilu imate svoju fotografiju iz djetinjstva ili nekog člana obitelji kojeg najviše volite. Ako imate neku svoju fotografiju vjerojatno ste na njoj okruženi članovima obitelji ili dragim osobama.

Aplikacije: Volite poučne aplikacije, Hug Me  ili neke druge koje odražavaju vaše osjećaje i raspoloženje.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima: Lav

Vaša profilna fotografija:
Vaša profilna fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno. Nije rijetkost da lavovi stave profesionalnu fotografiju.

Aplikacije: Lavovi vole poklone pa je aplikacija Gifts za njih, te sve druge aplikacije u kojima imaju priliku pokazati se.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:  Djevica

Vaša profilna fotografija:
Vama je trebalo neko vrijeme prije nego ste postavili fotografiju profila jer ste htjeli da bude ona prava. Jednom kada ste je izabrali vjerojatno ste na njoj sa svojim ljubimcem, u uredu nekome pomažete i sl.

Aplikacije: Vi ste praktičan znak, te volite jednostavne aplikacije, a posebno zelene. Growing Gifts, nahrani ljubimca i slične su za vas.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:  Vaga

Vaša profilna fotografija:
Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volite ljepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu biti i slike profila.  Ipak, ako ste u vezi na njoj ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bez vašeg dragog.

Aplikacije: Ne možete se nagledati ljepote, mode i romantike, pa su vaše aplikacije „Koja si ljepotica?“  „Koji si lik iz bajke?“ i sl.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:   Škorpion

Vaša profilna fotografija: Zbog vaše misterioznosti i težnje privatnosti, vjerojatno na profilnoj fotografiji uopće nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će vjerojatno biti seksipilna, ipak najveće su šanse da će to biti dio tijela na kojem se ne vidi vaša glava ili je teško definirati tko se na njoj nalazi.

Aplikacije: Volite dinamiku pa Mafia Wars vam odgovara. Budući da ste izravni, ali i koketni, vjerojatno ćete aktivirati i aplikaciju „Bi li spavao sa mnom?“.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:   Strijelac

Vaša profilna fotografija: Vaš pustolovan duh se može vidjeti na vašoj profilnoj fotografiji. Vjerojatno ste u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mjestu na slici profila.

Aplikacije: Volite putovati pa su aplikacija za vas „Vladajte Karibima“, „Putujući mozak“ i sl.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:   Jarac

Vaša profilna fotografija: Vaša vas fotografija prikazuje kao odgovornu osobu. Vjerojatno gledate direktno u kameru, bez kreveljenja ili ikakvih smetnji, s vrlo samopouzdanim izrazom lica.

Aplikacije: Važno je da znate kako vas netko doživljava pa volite aplikacije tipa „Usporedi“. Volite i kupovati pa su takve aplikacije također među onima koje najčešće koristite.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:   Vodenjak

Vaša profilna fotografija:
Nitko se ne bi iznenadio da umjesto fotografije bude grafika ili slogan nečega za što se trenutno zalažete. U slučaju da profilna slika prikazuje vas vjerojatno na njoj niste sami, nego okruženi obitelji ili dragim ljudima.

Aplikacije: Vjerojatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju s prijateljima ili se učlanjujete u grupe koje podupiru neke humanitarne svrhe.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Facebook prema horoskopskim znakovima:   Ribe

Vaša profilna fotografija: Vaša profilna fotografija  je vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umjesto sebe staviti neki spiritualni simbol ili nešto slično.

Aplikacije: Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svijet mašte.
Ljubavna slagalica horoskopskih znakova