26. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Tajne chata

Online razgovori mogu biti vrlo zanimljivi kada naučiš kako koketirati. Iako je lakše nego razgovor u stvarnom životu i chat zahtjeva...

Tajne chata

Online razgovori mogu biti vrlo zanimljivi kada naučiš kako koketirati. Iako je lakše nego razgovor u stvarnom životu i chat zahtjeva određeni bonton.

– Ukoliko želiš prvi započeti razgovor napiši nešto vrlo kratko i jednostavno poput: Hey! Bok! i slično. Bilo bi dobro da koristiš uskličnike jer tako izgleda kao da imaš više pozitivne energije, a i volje za dopisivanjem.

– Bez obzira što se humor razlikuje od osobe do osobe ukoliko je rekla nešto smiješno pokaži da si to i primijetio. Hehe i Haha uvijek zvuče zanimljivo i vrlo često se koriste u flertu putem chata.

–  Koristi smajliće. Imaš raznih smajlića koji mogu popraviti dojam koji ostavljaš i učiniti razgovor zanimljivijim.  Ipak, umjerenost je ključna kako ne bi izgledao previše nezrelo.

– Pokaži joj da ti je posebna tako što ćeš koristiti neki nadimak kao što je draga, slatkica i sl.

– Interesiraj se za ono o čemu piše. Pitaj je što joj se danas dogodilo, kako je provela dan, što voli, kakvu glazbu sluša, što voli jesti, pokaži da te stvarno zanima kao osoba.